MTV Mobile ti-l aduce pe Alle Farben la Bucuresti

October 28, 2014
event

Daca-i party, sa fie cel mai tare party ever! Ocazia? Dam drumul miscarii Gif Me More Creativity!, o campanie creativa ce ofera artistilor locali si internationali, o platforma unde sa isi faca de cap. Toata nebunia va fi facuta in colaborare cu ICE COMIC CON.

Mega petrecerea va fi pe 15 noiembrie, la Halele Carol. Incalzirea se va face cu cei de la Disco Bears (Sonophone si Diegys), iar finalul grandios va fi asigurat de un set special pregatit de autenticul The Model. Dar vedeta absoluta a petrecerii va fi the one and only, Alle Farben (Frans Zimmer), DJ-ul si producatorul german ce ne-a facut sa dansam pana dimineata pe piesa She Moves (Far Away). Pregateste-te pentru o noapte bestiala in care beat-urile vor face legea. Nimeni nu va sta locului si nu va mai stii ce zi sau an este, toata lumea topaind non-stop si lasandu-se in voia vibe-ului.

Responsabili pentru atmosfera de zile mari sunt cei de la Fork Productions. Exact, chiar ei. Agentia condusa de Titus Carole, tanarul care a fost implicat si in alte proiecete de succes, ca binecunoscutul festival Electric Castle, petrecerile Booha sau al celebrului Carioca Club din Targu-Mures.

GMMC_black-circle_600-tiny

Iti trebuie doar un pic de creativitate pentru a primi acces liber la eveniment: creeaza-ti propria carcasa MTV Mobile x Musketon pe site-ul Case Creator.

Pentru restul, biletele costa 30 de lei, insa vizitatorii ICE COMIC CON vor avea un pret preferential de doar 20 de lei. Nerabdator sa pui mana pe un bilet? Fuga pe myticket.ro:

De pe 29 octombrie ai liber la achizitionat cate bilete vrei. Daca preferi sa fii spontan si sa te hotaresti in ultima secunda, e ok. Poti face rost de bilete la fata locului, chiar in seara evenimentului.

Si asta e doar inceputul. Impreuna cu Fork Productions punem la cale o intreaga serie de evenimente in spatii neconventionale, in stilul inconfundabil MTV Mobile.

Unde
HALELE CAROL
Dr. Constantin Istrati nr. 1
vis a vis de Autogara Filaret
Bucuresti
Cand
15 Noiembrie 2014
ora 22:00

Comentarii Facebook