MTV Mobile prezinta: Wax Tailor la Cluj-Napoca

April 29, 2015
event

Vrem sa identificam vara cu cele mai bune festivaluri si cele mai bune festivaluri cu un sound autentic.

Prin MTV Mobile 7x iti oferim sansa sa castigi un bilet dublu la unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa, cum ar fi Sziget, Balaton Sound sau Frequency.

Asadar ne-am gandit sa iti prezentam o parte din experienta verii intr-o locatie din Cluj-Napoca unde s-au nascut legende.

Evenimentul legendar al lunii va conincide cu aniversarea a 6 ani de Booha Bar, pe data de 15 mai, cand il aducem pe maestrul francez al hip-hopului abstract, asemanat ca si productie cu RJD2, DJ Shadow sau Portishead. Debutul lui prin LP-ul “Tales of the Forgotten Melodies” a fost foarte apreciat in intreaga lume, iar cu “Hope & Sorrow”, francezul si-a confirmat pozitia pe scena internationala. Fabula multicolora a ultimului sau album conceptual, “Dusty Rainbow From The Dark”, ne conduce pe cararile nebanuite ale trip-hop-ului psihedelic si baroc, o poveste muzicala inspirata de lumea fermecatoare a copiilor, o alegorie sarmanta a puterii evadarii in fantastic prin muzica.

Este vorba de unicul Wax Tailor, responsabil pentru productiile “Que Sera”, “Positively Inclined” sau “The Games You Played”.

Artistul francez va fi sustinut de catre talentele locale, precum eclecticul Dj Sauce:

“Calaretul din vestul salbatic”, timisoreanul Dj K-Lu:

si Dj-ul clujean Indjestione bazat pe down-tempo si trip-hop.

Partea exotica a serii va fi prezentata de trupa Key&Board din Valencia, un trio spaniol de remake-uri cu accente de Jamaican Jazz, Blues, Ska si Reggae. Muzica lor, spun ei, este o calatorie care “incepe din suburbiile New Orleans-ului, trece prin salbaticul Memphis si se opreste la plajele calduroase ale Kingstonului”.

Intrarea va fi libera, ca la toate aniversarile Booha Bar.

Unde
BOOHA BAR
Piezisa 19
400371, Cluj-Napoca
Cand
15 Mai 2015
ora 18:00

Comentarii Facebook