EPIC: MTV VMA 2014

July 29, 2014
news

O locatie legendara, covorul rosu intins pentru cele mai tari vedete ale momentului, o scena inconjurata de 18.000 de locuri, nenumarate blituri indreptate spre cel mai asteptat eveniment muzical al anului, ochii cat cepele si gurile cascate in publicul de acolo si din fata televizorului. Asta inseamna gala MTV Video Music Awards.

Peste mai putin de o luna, Moonman-ul se intoarce in California, de data asta la istoricul si iconicul “Forum” din Inglewood, fiind primul spectacol de premiere tinut acolo. Cladirea a gazduit insa unele dintre cele mai mari concerte din lume, avand in vedere ca pe scena ei au trecut artisti legendari ca Rolling Stones, Madonna, Led Zeppelin, Foo Fighters, Coldplay, Nirvana si Guns ‘N Roses si, de cand au terminat renovarea in ianuarie, Justin Timberlake, Imagine Dragons si Kings of Leon. Adica unele dintre cele mai mari nume din istoria muzicii au dat reprezentatii de neuitat sub acoperisul “Fabulosului” Forum.

Forum seats

Asa ca e locul perfect in care sa se tina show-ul epic care o sa fie MTV VMA 2014. Anul trecut Miley si Thicke au facut show, trupa NSYNC s-a reunit dupa 10 ani, Katy Perry a zguduit scena cu un ROAR si acum ne intrebam ce surprize o sa ne lase cu gura cascata pana in pamant de data asta. Artistii care si-au anuntat pana acum prezenta sunt Ariana Grande si Usher, care revine pe scena de la VMA dupa 4 ani. Alaturi de ei, 5 Seconds of Summer, dupa ce au decolat de curand prin topuri, mai ales dupa turneul cu One Direction, care le-a adus o multime de fani. Si-au si scos primul album la sfarsitul lunii trecute si sunt pe val, deci de-abia asteptam sa incinga scena.

Intre timp s-au anuntat si nominalizarile. Beyonce sta cel mai bine la capitolul asta, avand sansa la 8 trofee, printre care si “cel mai bun videoclip al anului” (vezi mai jos) si “cea mai buna cantareata”. Surpriza cea mai mare este insa Iggy Azalea, despre care nimeni nu stia nimic acum un an, dar care acum e chiar in spatele lui Beyonce cu 7 nominalizari. Adica la fel de multe ca Zeul Rap-ului, Eminem, care vrea sa plece cu trofeele pentru “cel mai bun cantaret hip-hop” si “cel mai bun cantaret”.

Care dintre ei crezi ca pleaca acasa cu mai multi cosmonauti?

Noi in orice caz te tinem la curent cu noutati si tu vezi sa nu ratezi show-ul epic din noaptea dintre 24 si 25 august, la MTV, incepand cu 03:00 dimineata!

Ne vedem acolo!!!

Comentarii Facebook