MTV Mobile: Traim si share-uim

September 18, 2014
news

Atunci cand au loc schimbari importante in viata ta vrei sa le spui celor dragi. Asa si noi, avem super vesti pentru tine: Telekom Romania Mobile iti ofera acum Cartela MTV Mobile. Ce inseamna Telekom Romania? Ce inseamna aceasta schimbare? Iti explicam.

MTVM-Telekom_logo_black_h400px

Din 13 septembrie 2014, Romtelecom si COSMOTE vor comunica sub acelasi brand. Telekom Romania. Oferta cartelei noastre nu se schimba, oferind in continuare aceleasi avantaje cu care te-am obisnuit. Cu doar 5 euro credit ai:

  • minute si SMS-uri nelimitate cu ceilalti membri ai comunitatii MTV Mobile
  • 120 de minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale
  • 2000 de minute si SMS-uri catre retelele Telekom Romania
  • 350 MB trafic de date

Retelele Telekom Romania includ reteaua Telekom Romania Mobile Communications S.A. si reteaua Telekom Romania Communications S.A., cu exceptia retelei CDMA.

Poti folosi minutele si sms-urile catre retele fixe si mobile din Statele Unite ale Americii, Canada, Israel si retelele fixe din Uniunea Europeana.

MTVM-Telekom_Sim-card

Bineinteles, nu trebuie sa uiti de extraoptiunea care include beneficii ca aplicatia Under The Thumb si trafic de date gratuit pentru streaming-ul continutului video din aplicatie, 500 de ore de Video On Demand pentru cele mai tari productii MTV (ca Jackass, Pimp My Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward, Ridiculousness și multe altele).

iPhone Mock-up - UTT

In plus ai acces si la 2 canale, MTV Hits si MTV Dance. E foarte simplu sa accesezi aplicatia, putand fi descarcata atat din AppStore cat si din Google Play. Mai departe trebuie doar sa-ti faci un cont si gata, poti incepe sa te bucuri de cea mai tare aplicatie.

Fii cu ochii pe noi. Povestea abia acum incepe.

Comentarii Facebook