Cel mai lung click pentru cel mai mare festival!

April 29, 2015
promo

Incet-incet se apropie sezonul estival, asa ca MTV Mobile pune la bataie bilete duble la trei dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Ca sa fim siguri ca te simti super, iti asiguram drumul si cazarea. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci bagajul si sa apesi un buton.

Da, ai citit bine, trebuie sa apesi un singur buton si sa-l tii apasat cat mai mult timp. Cei mai motivati 3 utilizatori vor primi bilete duble la Festivalul Sziget (HU), Balaton Sound (HU) sau Frequency Festival (AT).

Primul clasat va primi bilet la Sziget Festival din Budapesta, care a fost votat Best Major European Festival in anul 2014. In acest an line-up-ul include nume mari precum Robbie Williams, Florence and The Machine, Martin Garrix sau Avicii, si inca se anunta noi surprize in fiecare saptamana. Pe insula libertatii din Budapesta te poti bucura de sutele programe oferite de organizatori timp de o saptamana, intre 10-17 august.

Nici castigatorul de pe locul doi nu va ramane dezamagit: Festivalul Balaton Sound de pe malul lacului Balaton este locul perfect pentru devoratorii muzicii electronice. Intre 8-12 iulie, poti sa dai din cap pe beat-urile lui Tiesto, Faithless, Afrojack, Ludacris, Noisia sau Elliphant, si asta doar ca sa mentionam cativa dintre headlineri.

Al treilea cel mai motivat concurent va petrece la St. Polten intre 20-22 august. Motto-ul Festivalului FM4 Frequency din Austria in 2015 este: „15 years of festival madness”. Atmosfera nebuna va fi garantata de headlineri ca Linkin Park, The Chemical Brothers, The Prodigy, Interpol si The Offspring.

Suna bine? Stim.

Da click mai jos si participa la concurs acum. La final, chiar daca nu ai castigat, ai sansa sa petreci cu noi la un warm-up party incendiar cu Wax Tailor, Key&Board, INDJSTIONE, K-lu si Sauce pe 15 Mai, in Booha Bar din Cluj Napoca.

Comentarii Facebook