Ei sunt VIP la EMA

October 27, 2014
promo

Saptamani de-a randul au visat ca prezinta show-ul alaturi de Nicki Minaj si in fiecare zi au exersat cum s-o salute pe Beyoncé, fara sa pare insane. Au avut ceva emotii, dar a meritat.

Iata-i pe cei cinci norocosi membrii ai comunitatii MTV Mobile ce vor avea parte de cea mai tare experienta la MTV EMA 2014:

winners_1200-compressor

 1. Ciprian Ilie
 2. Andrei Georgescu
 3. Oana Spulber
 4. Anca Spulber
 5. Elena Rotaru

Dar s-o luam de la inceput. Cum au ajuns ei sa isi faca bagajele spre Glasgow? Au fost pe faza si s-au inscris la concursul nostru, in care ofeream 5 bilete VIP All Inclusive la cea mai epica petrecere a anului – EMA. Exact, atat de simplu.

Iata cu ce ii vom rasfata:

 • calatorie de prima clasa, demna de orice vedeta
 • mese luxoase, pregatite de adevarati masterchefi
 • pre-party si un after-party ce se vor lasa cu amintiri unice
 • un loc in cel mai ravnita locatie VIP de la EMA – Hyperspace
 • acces la covorul rosu, la doi pasi de vedetele momentului
 • cele mai cool cadouri MTV

EMA-ul de anul asta se anunta bestial. Gazda va fi provocatoare Nicki Minaj, iar printre cei care vor face atmosfera pe scena se numara: Ariana Grande, Ed Sheeran, Calvin Harris, Kiesza, Royal Blood si Charli XCX. Isi va face aparitia si zeul rock, unicul Ozzy Osbourne, ce a fost desemnat GLOBAL ICON 2014. Cu siguranta nu vrei sa ratezi momentul in care legendarul artist va urca pe scena, inevitabil va spune sau va face socant … doar e Ozzy. Surprizele nu se opresc aici, iar castigatorii MTV Mobile le vor trai pe toate live, la fata locului.

Gelos? No prob, vom mai avea concursuri la fel de geniale si poate chiar tu te vei numara printre castigatori. Intre timp te tinem la curent cu aventurile celor 5 si cu cele mai hot detalii despre show-ul EMA de pe 9 noiembrie.

Comentarii Facebook