Gif Me More Festivals: ei sunt castigatorii

May 19, 2015
promo

I-am provocat, timp de doua saptamani, pe toti utilizatorii MTV Mobile sa ne arate cat de mult isi doresc sa traiasca atmosfera de festival vara aceasta. Peste 100 de participanti s-au inscris in concurs si au acumulat in total 82 de ore cu degetul pe buton.

Not crazy enough?

Ce zici daca afli ca pentru primul loc castigat concurentul a tinut apasat butonul timp de 14 ore? El este Turbatu Petru si vara aceasta merge la Sziget Festival sa isi vada live artistii preferati.

„Concursul «Gif Me More Festivals» a fost unul extraordinar prin pricina premiilor acordate, unde factorul principal pentru care am castigat a fost rabdarea. Imi doresc si sunt nerabdator sa merg la Sziget Festival pentru ca vor fi multi artisti preferati si sunt sigur ca va fi o experienta unica.”

Cel de-al doilea castigator, Nagy Emanuel, isi va face de cap la MasterCard Balaton Sound in Ungaria.

„Concursul a fost foarte amuzant dar epuizant la un moment dat (PS: a meritat se pare :)) iar atmosfera de la mai toate marile festivaluri din Europa este una fantastica, de aici si dorinta mea de a merge la festival.”

Iar pe Sorin Calin, castigatorul locului 3, il trimitem la Frequency Festival intr-un „concediu bine venit”, spune el.

Pentru ca premiile MTV Mobile sunt epice, castigatorii au ocazia sa isi ia cu ei si prietenul cel mai bun, iubita, sau pe oricine alaturi de care sa dubleze distractia.

Keep close, va mai pregatim concursuri si premii bestiale!

Comentarii Facebook