Fii pe faza

Concursul Gif Me More Festivals s-a incheiat. Anuntam castigatorii celor trei bilete duble la festivalurile Sziget, Balaton Sound si Frequency. Afla daca esti printre ei.

MTV Mobile pune la bataie bilete duble la trei dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Ca sa fim siguri ca te simti super, iti asiguram drumul si cazarea. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci bagajul si sa apesi un buton.

MTV Mobile prezinta: Wax Tailor la Cluj Napoca. Pe 15 mai, sarbatorim 6 ani de Booha Bar si inceputul sezonului de festivaluri. Intrarea va fi libera, ca la toate aniversarile Booha Bar. Eveniment sustinut de MTV Mobile.

Testeaza noul app MTV Play, disponibil pentru iOS, Android, Windows, Googlecast, Smart TV si LG Smart. Poti avea acces la emisiunile si canalele noastre, introduse in exclusivitate in Romania prin aplicatia MTV Play, oriunde si oricand!

Din data de 5 martie, MTV Mobile iti aduce o versiune imbunatatita a vechii aplicatii Under the Thumb. Fa cunostinta cu MTV Play, app-ul care iti permite sa-ti interconectezi telefonul, tableta, PC-ul sau TV-ul si sa te bucuri de emisiunile MTV oricand!

Afla care este asemanarea dintre cea mai delicioasa prajitura ever si noua noastra oferta. Iti dam cateva hint-uri: ambele sunt irezistibile, par ireal de bune si vin la pachet cu topping-uri create exact pe gustul tau. Ti s-a facut pofta? Afla mai multe!

Petrecerea electrizanta cu Alle Farben a fost doar unul din highlight-urile miscarii GMMC. Printre altele, l-am adus la ICE Comic Con pe insusi Musketon, faimosul ilustrator belgian care ne-a pregatit nebunia de culoare din Case Creator.

Seria de evenimente speciale MTV Mobile incepe cu un mega party la care invitatul special este faimosul dj si producator german Alle Farben. Membrii comunitatii noastre au parte, ca de obicei, de un tratament custom.

Concursul MTV Mobile care te trimite in Glasgow a luat sfarsit. Insa aventura celor 5 norocosi castigatori abia incepe. Vezi de ce experiente absolut bestiale vor avea parte.