Regulamentul Oficial, Termeni si Conditii ale concursului #ThumbsUpForMalta


Important!

Toti participantii la concursul #ThumbsUpForMalta (numit de aici inainte "Concurs") se obliga sa accepte si urmeze toate prevederile stipulate in prezentul Regulament Oficial, Termeni si Conditii (numit de aici inainte "Regulament"). Acest acord este implicit si dat automat in momentul inscrierii in concurs, prin uploadarea unei poze pe Instagram cu #ThumbsUpForMalta si @MTVMobileRo. Participarea implica acordul participantului, cunoasterea si aderarea la prezentul Regulament, prin consimtamantul acestuia, fara constrangerea de catre o parte terta.

Regulamentul va fi facut disponibil gratuit pe toata durata Concursului, prin afisarea sa vizibila pe pagina concursului: http://iomtv.mtvmobile.ro.


1. Organizatorul

Organizatorul oficial al Concursului este MTV Networks Europe (numit de aici inainte "Organizator"), cu sediul in Regatele Unite, Londra, NW1 8TT Hawley Crescent 17-29, inregistrat cu numar VAT GB466509032


2. Locul si perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in perioada 20 mai - 11 Iunie 2014.


3. Participanti

 1. La Concursul #ThumbsUpForMalta poate participa orice persoana fizica, care uploadeaza o fotografie pe tema Concursului (autostopul spre Malta), cu #thumbsupformalta si @MTVMobileRo

 2. Varsta minima de participare este de 18 ani! Aceasta varsta trebuie sa fi fost implinita inainte de inceperea concursului (20.05.2014).

 3. Participantii trebuie sa detina cetatenie si rezidenta romana.

 4. Angajatii Organizatorului si a colaboratorilor si partenerilor acestuia, precum si rudele de gradul 1, 2 si 3, nu au dreptul de a participa la Concurs.


4. Mecanismul Concursului

Pentru a participa la Concurs, fiecare participant trebuie sa respecte urmatorii pasi:
 1. Sa uploadeze o poza pe Instagram pe tema data (autostop spre Malta). Aceasta nu trebuie sa fie neaparat la marginea unui drum, dar trebuie sa contina semnul distinctiv autostopului (degetul mare ridicat) - preferabil - sau un carton/semn cu destinatia (Malta).

  1. Pentru a fi acceptata in Concurs, descrierea pozei trebuie sa contina #ThumbsUpForMalta si @MTVMobileRo

  2. Poza incarcata trebuie sa il infatiseze pe participant. Acesta este raspunzator de respectarea legislatiei in vigoare privind drepturile de autor si unicul raspunzator in cazul in care aceste legi sunt incalcate.

  3. Fotografiile neclare sau care infatiseaza mesaje jignitoare, descriminatorii, de natura politica, religioasa sau in contraventie cu legiile in vigoare vor fi excluse din concurs, intreaga responsabilitate fiind a participantului.

  4. Este permisa uploadarea mai multor poze, de catre acelasi participant. Insa, datorita faptului ca pozele ajung in finala in functie de numarul de voturi (like-uri pe Instagram), MTV Mobile powered by Cosmote recomanda uploadarea si promovarea unei singure fotografii, pentru marirea sanselor de castig.

  5. Prin inscrierea in Concurs, participantii isi dau acordul pentru folosirea datelor lor si a imaginilor uploadate in scopuri publicitare, de catre Organizator, pe orice platforma online care apartine organizatorului sau partenerilor acestuia, prin orice mijloace mass-media si in cadrul evenimentelor organizate de acesta, in vederea promovarii activitatii Organizatorului, fara compensatii suplimentare acordate participantului pentru aceasta utilizare.

  6. Sunt luate in considerare doar fotografiile inscrise in perioada 20 mai - 09 Iunie 2014 (ora 23:59). Orice fotografie urcata pe Instagram dupa aceasta data nu va fi luata in considerare.

 2. Pentru a putea fi pretendent la premiu, participantul trebuie sa fie utilizator MTV Mobile powered by Cosmote (sa aiba extra-optiunea MTV Mobile powered by Cosmote activata)

 3. Cei 50 de participanti cu cele mai multe "like"-uri adunate pe Instagram vor ajunge in finala. Acestia vor fi anuntati via Instagram pe 11.06.2014.

  1. In urma ajungerii in finala, participantii vor trebui sa completeze un formular cu datele lor personale in vederea instiintarii castigatorilor.
 4. Cei sapte castigatori vor fi alesi dintre finalisti, folosind platforma random.org. Acestia vor fi desemnati si instiintati pe data de 11.06.2014.

  1. Castigatorii vor fi contactati pe email si vor fi anuntati pe pagina Concursului http://iomtv.mtvmobile.ro, pagina MTV Mobile powered by Cosmote http://mtvmobile.ro, pagina de Facebook MTV Mobile powered by Cosmote https://www.facebook.com/MtvMobileRo, pagina de Instagram MTV Mobile powered by Cosmote http://instagram.com/mtvmobilero.

5. Premii

 1. Fiecare castigator va intra in posesia unui bilet (dintr-un total de sapte) la experienta MTV Mobile la Isle of MTV: Malta, in valoare de: 5000 EUR.

 2. Aceasta experienta include:

 3. Pentru a intra in posesia premiului, fiecare castigator va fi contactat pe email, unde i se vor descrie instructiuni de a intra in contact cu organizatorul.

 4. Castigatorii nu pot pretinde contravaloarea premiului in bani, alte obiecte sau servicii.

 5. Premiul poate fi solicitat doar de catre castigator personal. Nu ii este permisa revendicarea premiului unei parti terte.


6. Colectarea datelor cu caracter personal

Tuturor participantilor le este garantata protectia datelor personale pe care le divulga Organizatorului pe durata acestui concurs. Organizatorul se va asigura de protejarea si folosirea datelor cu caracter in concordanta cu legea 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In conformitate cu aceasta lege, participantii au dreptul de a-si retrage oricand acordul pentru utilizarea propriilor date cu caracter personal sau pentru primirea oricarei informatii sau corespondenta, trimitand o cerere scrisa la adresa Organizatorului, care poate fi gasita mai sus.

 1. Prin participarea la acest concurs, participantii isi dau explicit si neechivoc acordul, ca numele de utilizator Instagram, avatarul de Instagram si poza inscrisa in Concurs sa fie folosite in scopuri promotionale si publicitare, nelimitat teritorial si temporal, in orice fel de medii si pe orice platforma, de catre Organizator.

 2. In desfasurarea acestui concurs, finalistii vor trebui sa transmita Organizatorului anumite date cu caracter personal.

  1. Aceste date nu vor fi facute publice, cu exceptia celor mentionate mai sus. Datele vor fi folosite cu scopul de a anunta castigatorii. Datele cu caracter personal care intra sub incidenta acestei reguli sunt: numele, prenumele, data nasterii, localitatea, numarul de telefon si adresa de email.
 3. Scopul colectarii acestor date este verificarea eligibilitatii castigarii, instiintarea castigatorilor. Acestea pot fi de asemenea folosite in campanii de direct marketing, care anunta eventuale promotii, oferte sau evenimente sau pentru a efectua sondaje de opinie cu privire la Concurs, Organizator si serviciile acestuia.

 4. Organizatorul nu va transmite datele cu caracter personal decat acelor entitati si furnizori de servicii, care se ocupa organizarea, desfasurarea si administrarea concursului.

 5. Furnizarea datelor de catre finalisti este facultativa, dar necesara pentru continuarea participarii in concurs si eligibilitatea castigarii. Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine neinscrierea datelor in baza noastra de date si excluderea din concurs.

 6. Organizatorul va asigura cofidentialitatea acestor date.

 7. In conformitate cu Legea 677/2001 finalistii care si-au facut cunoscute datele personale au urmatoarele beneficii:

  1. Dreptul de acces la date (art.13)

  2. Dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14)

  3. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)

  4. Dreptul de a vă adresa justiţiei (art.18)

  5. Dreptul de a va opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi de a solicita ştergerea datelor (art.15)


7. Forta Majora

Concursul nu se va incheia inainte de termen (11.06.2014), decat in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, acesta incluzand imposibilitatea Organizatorului, din motive ce nu tin de vointa sa, de a continua Concursul.


8. Litigii

 1. Prin inscrierea in acest Concurs, participantii sunt obligati sa respecte atat prezentul Regulament cat si legile in vigoare in Romania.

 2. In prima instanta, se va incerca o solutionare amiabila in cazul in care apar litigii intre Organizator si participant.

 3. In cazul unor eventuale litigii care nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, Organizatorul isi rezerva dreptul de a desemna instanta judecatoareasca care le va judeca si solutiona.


9. Completari

 1. Prezentul Regulament este valabil pe toata durata desfasurarii concursului (20.05.2014 - 11.06.2014) si dincolo de aceasta perioada pentru prevederile unde se aplica.

 2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea, aceasta revenind in deplina masura si in exclusivitate participantului, pentru orice incalcare a prevederilor exprimate in acest regulament.

 3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru circumstante care nu tin de voia sa, care ar duce la imposibilitate de a acorda premiul castigatorilor (ca schimbarea adresei de email, necitirea postei electronice etc.).

 4. In caz de tentativa de frauda, de abuz sau de periclitare sau afectare a imaginii Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua orice actiune necesara pentru remedierea situatiei.

 5. Regulamentul reprezinta un contract intre Organizator si participant si este intocmit in concordanta cu legile aplicabile in vigoare in Romania. Acesta va fi pus la dispozitia oricarui participant, in mod gratuit, pe pagina de Concurs http://iomtv.mtvmobile.ro.

 6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce oricare modificari la prezentul Regulament, acestea fiind anuntate in prealabil, cu 24 de ore inainte, pe pagina concursului.